I fit I fun – sala ta de fitness!

I FIT I FUN - Bine ai venit pe noua pagina de internet, www.ifit-ifun.com!

Speram ca te vei simti bine aici, la noi! I FIT I FUN este o sala de fitness dedicata exclusiv femeilor. Aici, antrenamentele sunt facute sub permanenta supraveghere a Anei, antrenoarea ta. Ne gasesti usor in zona Militari – Drumul Taberei, in zona Piata Veteranilor.

Poti veni la fitness, de luni pana vineri intre orele 9.00-13.00 si 15.00-21 si sambata de la 10.00-11.00. De asemenea, in timpul saptamanii, poti veni la clasele I FIT I FUN, in fiecare seara de la 19.00-20.00. Astfel luni lucram muschii abdominali si fesieri la Abs&Butt. marti lucram intens Pilates, miercuri Pilates Ball, joi Fitness Step. vineri ne antrenam si ne distram la Zumba!

De ce sa vii la noi?

Stim cat de neplacut este sa mergi la sala, sa fii pusa in fata tuturor aparatelor si sa nici nu stii de unde sa incepi. La I FIT I FUN, Ana va fi alaturi de tine pas cu pas, atat la aparate cat si la exercitiile la saltea, stepper sau cu mingi.

Iti propunem un program de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 40 de minute. Ar fi ideal sa il faci de cel putin 3 ori pe saptamana. Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta persoanei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat.

Fa deci primul pas si completeaza formularul de contact. Scrie-ne și te vom contacta noi pentru o evaluare gratuită a condiției fizice!

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *