Provocarea I FIT I FUN – formam echipa de inot pentru copiii si tinerii cu surdocecitate?

Dragele noastre, sala de fitness I FIT I FUN doreste sa sprijine Sens pentru viata, cauza copiilor si tinerilor cu surdocecitate (copii si tineri care au atat probleme de vedere, cat si probleme de auz), sprijiniti de fundatia Sense International Romania.

Ne-am dori sa ne inscriem in competitia Swimathon, eveniment sportiv de inot care are ca scop nobil strangerea de fonduri pentru diferite cauze sociale.

Pentru asta, cautam 5 fete pline de energie si motivatie, care sa stie sa inoate si care doresc sa faca un bine. Inotul nu trebuie sa fie de performanta, fiind simbolul acestui eveniment, insa garantam ca acest eveniment te va aduce mai aproape de oamenii din echipa si te va face sa realizezi cat de mult te poti implica si ce impact poti aduce pentru tinerii cu surdocecitate.

Sense International Romania a participat si in 2016 la Swimathon cu 3 echipe TEAM Sense the Wonder Little Land, TEAM Fantastic 5 si TEAM My Daily Bag  care au reusit sa stranga suma de 9.088 lei.

In cadrul editiei 2017 Swimathon, fundatia are ca scop strangerea de fonduri pentru cei 100 de copii si tineri cu surdocecitate care merg saptamanal in atelierul de tipografie si invata tainele acestei meserii, din 5 orase in Bucuresti, Buzau, Focsani, Craiova si Timisoara.

Daca reusim sa formam ECHIPA “I sense, I fit, I fun”,  vom inota in data de 8 iulie, la Bazinul Olimpic Dinamo din Bucuresti si, in paralel, vom strange fonduri pentru copiii si tinerii cu surdocecitate in perioada 8 iunie – 31 iulie.

Cum functioneaza?

Va trebui sa ne convingem prietenii, colegii, familia si cunostintele sa ne sustina pentru a strange fonduri pentru cauza pentru care vom inota. Scopul este de a atinge targetul total, de minim 4500 lei/echipa – bani care vor fi folositi strict pentru sustinerea atelierelor unde acesti copii si tineri invata.

Daca fiecare fata din echipa reuseste sa convinga minim 20-30 de persoane sa doneze sume intre 20 si 50 de lei, sau chiar mai mult, reusim!

Ce trebuie sa faci tu?

Daca iti surade ideea de a face sport, sprijinind in acelasi timp cauza acestor copii si tineri, ne poti trimite un e-mail la contact@ifit-ifun.com, ne poti suna la 0720 999 223 sau ne poti spune asta personal, cand vii la fitness sau la clase. Pentru a ne putea incadra in calendarul evenimentului, dati de veste pana vineri, 19 mai 🙂

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *