SafeFIT- Te antrenezi în siguranță la IFIT IFUN!

“Efortul fizic regulat întărește sistemul imunitar și oferă multe beneficii, atât pentru sănătatea personală, cât și pentru sănătatea economiei României. Industria românească de health & fitness dorește să contribuie la redeschiderea treptată și responsabilă a cluburilor și facilităților, atât în interesul comunității, cât și al companiilor și angajaților lor, prin oferta de sport, health & fitness. Această industrie este un puternic promotor al protecției și prevenției, prin rolul major pe care îl are în susținerea sănătății.”- Comunitatea de fitness din România

Sănătatea dumneavoastră a fost întotdeauna prioritară pentru noi, iar în această perioadă cu atât mai mult reprezintă prioritate zero.

În contextul delicat în care ne aflăm, am implementat o serie de reguli și măsuri de siguranță pentru protejarea sănătații membrelor sălii și ale rețelelor partenere și pentru desfășurarea activității fizice în cele mai sigure condiții, în conformitate cu recomandarile autorităților române.

Iată care sunt regulile noi pentru accesul în sălile de fitness începând cu 15 iunie, conform Ministrului Sportului:

  • Accesul se va permite doar în baza unor programări prealabile– telefonic sau online.
  • Fiecare persoană va avea alocată o suprafață de 7 mp pentru desfășurarea activității individuale.
  • Pentru activitățile de grup (clase aerobic), va fi alocată o suprafață de 10 mp fiecărui participant.
  • Vor fi obligatorii triajul epidemiologic și termometrizarea persoanelor la intrare în sală.
  • Va fi permis accesul în vestiare, dar nu la dușuri. Accesul la vestiare se va face pe rând, cu respectarea unei suprafețe de 4 mp pentru fiecare persoana.
  • Aparatele de aer condiționat existente trebuie dezinfectate periodic.
  • De asemenea, este obligatoriu să existe materiale de dezinfectare în sală.
  • Și persoanele care vin la sală au obligația de a se dezinfecta pe mâini și de a dezinfecta aparatele la care lucrează. Participanții trebuie să vină de acasă cu prosop, și acestia având obligația de a dezinfecta.
  • Masca se folosește obligatoriu la recepție și în zonele comune (vestiar), până la intrarea în sală.

În plus, sala a fost zugrăvită și igienizată complet în luna mai a anului curent, au fost curățate și filtrele de aer, odată cu igienizarea temeinică a tuturor instalațiilor de aer condiționat și ventilație. Dezinfectăm și spălăm cu clor și dezinfectanți profesionali de două ori pe zi, atât sala, cât și toate celelalte încăperi adiacente. Echipamentele de lucru și accesoriile se dezinfectează tot de două ori pe zi cu soluții biocide și virucide, acreditate și certificate de către Ministerul Sănătății.

Vă puteți programa online sau la numarul de telefon 0720.999.223!

Vă mulțumesc!

Sursa foto: Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *